Navigatie: Bijlagen >

FAQ - VGV

Vorige paginaTerug naar hoofdstuk overzichtVolgemde pagina

Veel Gestelde Vragen

 

De handleiding is geschreven om veel vragen te voorkomen. Desondanks zullen er altijd vragen zijn, die ondanks de beste inspanning niet worden geadresseerd. Als die vragen binnenkomen en vallen onder de "veel" categorie zal ik deze hier opnemen.

 

Worden mijn bestaande menu's aangepast?

In principe niet. Bijvoorbeeld de standaard naam voor een een boekenreeks menu is 'cbmenu.htm'. Als je (toevallig dezelfde naam hebt gekozen dan wordt deze wel overschreven. Je kan dit vermijden door het aanpassen van cbMenuBuilder.ini door een andere naam te kiezen.
 
Hieronder is de  lijst van gebruikte namen voor de bestanden en mappen.

NameCBmenu=cbmenu.htm

NameMnMenu=mnmenu.htm

NameErrorLog=cberrorlog.htm

NameErMenu=ermenu.htm

NameIndexMenu=indexmenu.htm

NameIndexLogs=indexlogs.htm

NameCoverFolder=cover

NameCBRFolder=cbr

NameCBmenuCSS=cbmenu.css

NameMnMenuCSS=mnmenu.css

 
Bovenstaande regels kunnen in dat geval worden aangepast.
 

Worden mijn bestaande covers overschreven?

Wanneer de instelling Verwijderen/vervangen covers toestaan uit staat gebeurt dit niet. Maar als deze instelling aan staat is de cover synchronisatie functie actief en zorgt dat de covers synchroon blijven met de CBooks. De naam van een cover bestand is identiek met die van het CBook en wanneer de wijzigingsdatum van een CBook nieuwer is wordt een nieuwe cover gemaakt.
Wordt een CBook verwijderd of verplaatst dan wordt de  bijbehorende cover verwijderd uit de map. Een nieuwe cover wordt gemaakt in de map cover onder de nieuwe lokatie van dat CBook.

Worden mijn stripboek bestanden gewijzigd of verwijderd.

Als de instellingen Toestaan .err toevoegen en CBR<>CBZ extensie toestaan uitstaan worden geen wijzigen aan in de bibliotheek aangebracht. Als deze wel aanstaan zijn de wijzigen beperkt tot de hetgeen hierover is beschreven.
Het makemenu RESET commando is beschikbaar om de .err toevoeging te verwijderen, maar dan moet de instelling Toestaan .err toevoegen uitstaan, daar de bestanden wel opnieuw worden gecontroleerd op fouten en anders weer worden herbenoemd door het toevoegen .err bij fouten.